Com hem fet les nostres candidatures?
A CCOO, a més de definir-nos com un sindicat democràtic i participatiu, ho apliquem al nostre dia a dia i expliquem perquè ho som.

El procés d'elaboració de les candidatures electorals és un dels moments importants en el qual les CCOO fomentem la participació de la nostra afiliació. Per a les eleccions sindicals dels i les docents dels centres públics, aquesta participació ha constat de les següents fases:

  • Maig de 2014: assemblees d'afiliació a tots els territoris per tal de decidir col·lectivament els criteris d'elaboració de les candidatures.   • Setembre - octubre de 2014: reunions dels òrgans col·lectius de direcció als diferents territoris per tal de fer la proposta dels seus 20 primers candidats/es. 


  • Novembre 2014: consulta telemàtica a l'afiliació per tal de donar la seva opinió sobre la proposta dels 20 primers candidats/es. 


  • Desembre 2014 - gener 2015: assemblees d'afiliació a cada territori per aprovar les candidatures, després d'analitzar els resultats de la consulta telemàtica.

Comparteix a GooglePlus
    Blogger
    Facebook

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada