La premsa gironina recull la presentació de la candidatura de CCOO Educació Girona


Dijous, 5 de febrer de 2015 CCOO Educació Girona hem presentat al conjunt dels mitjans d'informació LA NOSTRA CANDIDATURA PER A LES ELECCIONS SINDICALS DEL 26 DE FEBRER AIXÍ COM EL PROGRAMA ELECTORAL I LES PROPOSTES DEL NOSTRE SINDICAT PER ALS QUATRE PROPERS ANYS.


Les Eleccions Sindicals del Professorat Docent No Universitari seran el proper dijous 26 de febrer. Aquí a Girona ens presentem els sindicats CCOO, USTEC-STES, ASPEPC-SPS i FETE-UGT.

UGT:  87 candidats/tes

ASPEC:  109 candidats/tes
USTEC: 128 candidats/tesCCOO: 152 candidats/tes (la llista més nombrosa)

Dades a tenir en compte:

Nombre d'electors totals (és a dir, els profes que poden votar i estan al cens definitiu): 9.494
Nombre de delegats/des a escollir: 39 (el mateix número que ara)
Nombre total de Meses Electorals Parcials a la Província de Girona: 60 MEP (meses electorals parcials)

En aquests moments, dels 30 delegats sindicals de la Junta de Personal de Girona, 22 són d'Ustec·STES, 10 de CCOO, 5 d'Aspepc-SPS i 2 d'UGT.


EL PUNT DIARI (6 de febrer de 2015)


06/02/15 02:00 - Girona - N.Astorch. El sindicat CCOO es presentarà el dia 26 a les eleccions sindicals en l'ensenyament públic defensant la reducció de la jornada lectiva. Almudena González, que forma part de la candidatura d'aquest sindicat, va explicar ahir que amb la reducció de la jornada lectiva –en els darrers anys, s'ha incrementat en dues hores– es podria, d'una banda, reduir l'estrès del professorat, i, de l'altra, crear nous llocs de treball per als joves, la qual cosa permetria aturar el procés d'envelliment del col·lectiu docent. Així mateix, amb aquesta mesura també es podria mantenir l'edat de jubilació als seixanta anys.

CCOO exigeix que s'aturin les retallades i la recuperació dels drets laborals i dels complements salarials que, segons va subratllar González, en molts casos van ser només signats pel seu sindicat.

Pel que fa a la implantació de la Lomqce, CCOO estarà a l'aguait de l'impacte que tindrà en les plantilles. Juntament amb Gonzàlez, la candidatura de CCOO estarà formada per David Pérez, Anna López, Marcel Barbens, Antoni Madueño i Marta Tejedor.

A les eleccions sindicals del dia 26 hi ha convocats un total de 9.494 mestres i professors del sector públic de les comarques gironines, els quals escolliran els 39 delegats sindicals de la junta de personal docent. Hi haurà seixanta meses repartides pel territori gironí.

DIARI DE GIRONA (6 de febrer de 2015)


GIRONA | P.T.V. Un total de 9.494 mestres i professors gironins podran votar en les properes eleccions sindicals, que se celebraran el dijous 26 de febrer, per escollir els representants de la Junta de personal docent no universitari de Girona. Els quatre sindicats que hi estan representats des del 2011 (Ustec·STEs, CCOO, Aspepc-SPS i FETE-UGT) repeteixen candidatura. 

CCOO de Girona va presentar la seva llista ahir, amb 152 integrants i encapçalada per la seva secretària general d'Ensenyament, Almudena González, i té David Pérez, Anna Maria López, Marçel Barbens i Marta Tejedor als primers llocs. Aquest sindicat va afirmar que aportarà "més força i més recursos humans per continuar batallant i lluitant". Entre les reivindicacions que plantejaran a Ensenyament, CCOO va destacar l'exigència d'un calendari per cobrar les pagues del 2013 i la del 2014, una oferta d'ocupació pública, cobrir les substitucions des del primer dia, assolir el primer estadi als 6 anys, el cobrament del 100% del sou en cas de baixa i la derogació tant de la Llei Wert com dels decrets de la Llei d'Educació de Catalunya "que hi aposten". 

En aquests moments, dels 30 delegats sindicals de la Junta gironina, 22 són d'Ustec·STES, 10 de CCOO, 5 d'Aspepc-SPS i 2 d'UGT.

-----------------

El missatge de CCOO a aquestes eleccions és clar:


Aconseguir que la gent voti CCOO és el mateix que aconseguir més força i més recursos humans per continuar batallant i lluitant. Ja sabeu que CCOO portem 65 dies a les portes del Departament d'Ensenyament a Via Augusta. Hem aconseguit el reconeixement de les jornades senceres a les persones substitutes, la segona paga extra per al 2015, el retorn dels 44 dies de la paga del 2012, però volem seguir negociant tot i no renunciem ni renunciarem a res:

 • Perquè volem un calendari per a cobrar les pagues del 2013 i la de 2014 
 • Perquè volem oferta d’ocupació pública durant 2015 
 • Perquè volem les substitucions des del 1r dia 
 • Perquè volem l’assoliment del 1r estadi als 6 anys 
 • Perquè volem cobrar el 100% en cas de baixa 
 • Perquè volem la reducció de la jornada lectiva 
 • Perquè volem recuperar el Fons d’Acció Social 
 • Perquè volem recuperar tot allò que ens han tret i quan diem tot és tot perquè volem derogar la LOMCE i els decrets de la LEC que hi aposten.
El programa electoral de CCOO es basa principalment en la recuperació del que ja teníem i hem perdut, és a dir, dels acords signats per CCOO abans de la crisi i que ara la resta de sindicats, que no varen signar en el seu moment, ara també reclamen.

AQUÍ HI HA LA PÀGINA AMB TOTA LA INFO, EL VIDEO, ELS CARTELLS, ELS DÍPTICS I LA FOTO DE L'EQUIP DE GIRONA
Comparteix a GooglePlus
  Blogger
  Facebook

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada